CELE MAI COMUNE INTREBARI

Facem eforturi permanente sa actualizam toate pozele astfel incat toate pozele sa reflecte produsele reale. Pe langa pozele generice ale produsului actualizam periodic galeriile cu poze noi ale produselor reale. Daca, totusi, nu reusim sa le actualizam la timp, o sa va informam la timp inainte de trimiterea comenzii.

Factura pentru produsele comandate se gaseste in colet, de obicei in acelasi loc cu AWB-ul aferent comenzii. Daca, din orice motiv, nu puteti gasi factura sau ati pierdut-o, o putem trimite ulterior prin email.

Ne puteti contacta initial in termenul legal de 14 zile de la data primirii produsului pentru a va anunta intentia de retragere. Procesul complet in sectiunea de retur produse.

Toate produsele se livreaza doar prin curier rapid DPD si Fan Courier cu costul standard de 20 lei, fara limita de km suplimentari. Totusi, ca si exceptie, antenele care sunt mai mari de 1.7m se livreaza obligatoriu prin Fan Courier in zona principala de distributie.

In general toate antenele necesita calibrare pentru perfomante optime. Sunt cateva modele care nu se calibreaza si vin „precalibrate” din fabrica.

Contacteaza-ne pentru orice intrebare