Livrarea produselor cuprinde o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. SC CARETTA SERV SRL (isauto.ro) isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor intotdeauna prin contactarea prin email sau telefonic, daca e-mail-ul nu este valid. Produsele comandate se livreaza prin Fan Courier sau DPD.

Livrarea produselor va fi:

 • gratuita la comenzi de peste 399 lei sau
 • 20 de lei la comenzile sub aceasta valoare

In cazul comenzilor livrate inafara ariei de acoperire a Fan Courier, pe langa tariful standard perceput de SC CARETTA SERV SRL pentru produsele comandate, costul transportului pana la adresa specificata va fi suportat de catre cumparator in functie de numarul de km fata de cel mai apropiat sediu Fan Curier, cost ce va fi adus intotdeauna la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii. Totodata se poate opta pentru livrarea produselor intr-un sediu Fan Curier sau DPD apropiat de adresa de livrare, urmand ca clientul sa ridice personal comanda. Fan Courier va pune la dispozitie urmatoarea pagina pentru a afla daca va aflati in aria de acoperire. Mai multe detalii pe pagina Fan Courier: http://www.fancourier.ro/acoperire/

Plasarea comenzilor si procesarea:

 • Luni-Vineri, pentru comenzi plasate pana in ora 15:00 se proceseaza in aceiasi zi
 • Luni-Vineri, pentru comenzi plasate dupa ora 15:00 se proceseaza in ziua urmatoare
 • Weekend, comenzile se proceseaza luni
 • Sarbatori legale, comenzile se proceseaza in urmatoarea zi lucratoare
 • Informatiile de mai sus se confirma si telefonic pentru fiecare comanda

Termene de livrare:

 • până la 48h în municipiul Iași
 • până la 48h în țară (de obicei 24h) in aria principala de acoperire a curierului.
 • se poate stabili telefonic in cazul unor comenzi speciale sau daca produsele nu sunt pe stoc

Termenul de livrare se ia în considerare din momentul confirmarii comenzii sau, în cazul platii prin OP, din momentul în care avem confirmarea ca plata a fost efectuata. Vom asigura ambalarea corespunzatoare si trimiterea tuturor documentelor insotitoate (factura, garantie) in format fizic.

Optional: Deschidere Colet si Livrare Sambata
Se poate opta pentru serviciul “Deschidere Colet” ce va ofera posibilitatea verificarii starii produselor la livrare. Costul aceste optiuni, in functie de curier, este de:

 • FAN Courier 3 lei care se adauga la costul standard al livrarii
 • DPD 6 lei care se adauga la costul standard al livrarii

Acest serviciu nu va ofera posibiliatea testarii produselor ci va permite verificarea conformitatii produselor. Daca in urma verificarii se constata ca produsele nu sunt conforme, prezinta zgarieturi sau lovituri, recomandam refuzarea coletului si completarea unui Proces Verbal de constatare, in prezenta curierului. Atentie, procesul verbal nu va mai putea fi completat dupa plecarea curierului.

Produsele preluate vineri pot livra si sambata doar in aria principala a Fan Courier iar costul acestei optiuni este de 7 lei. Aceasta taxa se aplica si in cazul expeditiilor cu ridicare de la sediul Fan Courier.

Informatii Suplimentare

In momentul confirmarii telefonice a comenzii, pe baza adresa de livrare, a produselor comandate sau la solicitatea expresa a clientului putem alege sa expediem prin unul dintre cei doi curieri.
Antenele cu inaltime de peste 1.7m se trimit doar prin Fan Courier
In cazul in care coletul nu este intact, complet, prezinta urme de desfacere, responsabilitatea revine transportatorului si acest lucru se va consemna in scris prin completarea unui proces verbal in prezenta curierului fara a ridica coletul. In procesul verbal se vor consemna toate neconformitatile observate in legatura cu comanda dvs.
Termenele de livrare pot varia in functie de activitatea interna Fan Courier sau DPD si se pot inregistra intarzieri, independente de noi.